D.I.C.E. Europe 2017 kondigt topman Hermen Hulst van Guerrilla Games aan als keynote-spreker

LOS ANGELES--()--De Academy of Interactive Arts & Sciences kondigt met blijdschap de vijfde editie van D.I.C.E. Europe aan. Het evenement vindt dit jaar van 10 to 12 september 2017 plaats in het Hotel Cascais Miragem in Portugal. Toonbepalende leidinggevenden uit de Europese gamebranche hebben hier gelegenheid te netwerken, belangrijke lezingen bij te wonen en deel te nemen aan rondetafelgesprekken over grote ideeën en trends in de branche.

D.I.C.E. Summit in Portugal en de daaropvolgende D.I.C.E. Summit in Las Vegas verkennen het thema Made Better. Sprekers onderzoeken dit jaar het volle spectrum van drijfveren voor creatieve ontwikkelingsprocessen binnen de branche voor interactief entertainment. Hoe meet je succes en hoe stemmen we ons ontwerp daarop af? Hoe bouwen we innovatierisico’s op en balanceren we die? Hoe inspireren we personen en teams om zich in te zetten voor verandering? Sprekers op D.I.C.E. Europe delen persoonlijke perspectieven en ervaringen op creativiteit en succes binnen de huidige en toekomstige game-industrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Academy of Interactive Arts & Sciences
Debby Chen, 310-484-2556
debby@interactive.org

Contacts

Academy of Interactive Arts & Sciences
Debby Chen, 310-484-2556
debby@interactive.org