Westinghouse reikt eerste veiligheidsprijs Quest for Zero uit aan Springfields

VP & Managing Director, UK and Middle East Region Mick Gornall accepts the Quest for ZERO award from Interim President and CEO José Emeterio Gutiérrez. (Photo: Business Wire)

PRESTON, Engeland--()--Westinghouse Electric Company heeft vandaag zijn vestiging in Springfields uitgeroepen tot eerste winnaar van de prijs Quest for Zero. Quest for Zero is in augustus 2016 in het leven geroepen om alle vestigingen en werknemers van Westinghouse aan te moedigen proactief veiligheidsmaatregelen na te leven en goed gedrag op vlak van veiligheid te bevorderen.

Springfield heeft zich buitengewoon goed ingezet voor Quest for Zero en het terugdringen van veiligheidsrisico’s”, zei José Emeterio Gutiérrez, interim-president en ceo, bij de uitreiking van de prijs op 25 april. “Hun inspanningen om risico’s in kaart te brengen en gevaarlijke situaties te bestrijden hebben geleid tot meer dan 2,3 miljoen werkuren zonder een door Westinghouse geregistreerde verwonding.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com