Effectieve controle op polymeergehalte van afvalwater vanaf nu beschikbaar dankzij samenwerking AppliTek-AQRatio

NAZARETH, België & EGLOFFSTEIN, Duitsland--()--AppliTek NV, specialistisch producent van online-analysemiddelen en controlesystemen, heeft het genoegen zijn nieuwste analysesysteem te presenteren, EZ-Charge®. Dit systeem verlaagt de potentieel torenhoge kosten die gepaard gaan met controle op de hoeveelheid zwevende deeltjes in afvalwater. Het nieuwe analysemiddel is tot stand gekomen in samenwerking met AQRatio (Duitsland), een bedrijf dat is gespecialiseerd in analyse en controle van rioolslib.

“Voor zover we weten is ons online-analysemiddel EZ-Charge het enige commercieel verkrijgbare systeem in zijn soort. Het overtreft de gebrekkige meetmethoden die momenteel worden gebruikt voor controle op het gehalte polymeren”, zei David Laurier, ceo en vicevoorzitter van de raad van bestuur van AppliTek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AppliTek NV
Emmanuel Coolsaet, Phone: +32 9 3863402
E-mail: e.coolsaet@applitek.com

Contacts

AppliTek NV
Emmanuel Coolsaet, Phone: +32 9 3863402
E-mail: e.coolsaet@applitek.com