Neem de pracht van Kyoto mee naar huis: deelservice voor camera’s PaN aangeboden in twee tempels [Panasonic]

Entokuin North Study Room - Photographs shot using "PaN" (Photo: Business Wire)

KYOTO, Japan--()--Panasonic Corporation, NTT Communications Corporation (“NTT Communications”) en Dai Nippon Printing Co., Ltd. (“DNP”) demonstreren hun deelservice voor camera’s PaN (“Photo and Network”) in samenwerking met twee tempels in de Japanse stad Kyoto: Kenninji, de oudste zenboeddhistische tempel van Kyoto, en Entokuin, bekend om zijn tuinen.

Wat is PaN?

PaN is een nieuwe dienst die bezoekers in staat stelt camera’s te gebruiken die vooraf zijn geïnstalleerd bij toeristische attracties, pretparken en evenementen, zodat ze voor zichzelf een foto als aandenken kunnen maken. De dienst zag het levenslicht dankzij de combinatie van fototechnologie van Panasonic en de cloud-netwerken van NTT Communications. De foto’s worden automatisch online opgeslagen en zijn eenvoudig te downloaden op de computer of smartphone.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
presscontact@gg.jp.panasonic.com

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Media Promotion Office
presscontact@gg.jp.panasonic.com