MPEG LA doet oproep voor bundeling CRISPR-Cas9-patenten onder één licentie

DENVER--()--MPEG LA, LLC, wereldwijd leider in patentlicenties, roept houders van patenten op CRISPR-Cas9 mee te werken aan de creatie van een internationaal licentieplatform voor CRISPR-Cas9 dat hun baanbrekende technologie wereldwijd beschikbaar stelt.

“Het samenbrengen van fundamentele patentrechten op CRISPR onder een niet-exclusieve, kosteneffectieve, transparante licentie stelt de markt in staat te focussen op de creatie van nieuwe producten en therapieën die de benutting van CRISPR versnellen en verbreden”, zei Larry Horn, president en ceo van MPEG LA. “Net zoals het werk van MPEG LA voor beheerste licentiekosten en minder juridische geschillen heeft bijgedragen aan het succes van digitale video in consumentelektronica, kan het CRISPR-Cas9 Joint Licensing Platform hetzelfde bewerkstelligen voor de gezondheidszorg en andere biotechnologische sectoren, maar met een nog grotere impact.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly, 303-200-1710
Fax: 301-986-8575
toreilly@mpegla.com

Contacts

MPEG LA, LLC
Tom O’Reilly, 303-200-1710
Fax: 301-986-8575
toreilly@mpegla.com