Verdere Europese uitbreiding van C.H. Robinson met kantoren in Praag en Boekarest

AMSTERDAM--()--C.H. Robinson blijft voortbouwen op haar inzet om Europese klanten te dienen door onlangs transportkantoren te openen in Praag, Tsjechische Republiek en Boekarest, Roemenië. Deze nieuwe kantoren dragen bij aan de groeiende regionale voetafdruk van de onderneming.

C.H. Robinson heeft Petra Vlckova als filiaalmanager in Praag benoemd en zij zal de verantwoordelijke leidinggevende zijn voor de groei van het kantoor. Vlckova komt bij C.H. Robinson vanuit ESA Logistics en GTL Logistics, waar ze ervaring heeft opgedaan op het gebied van volledige vrachtlading, minder dan vrachtlading en project vrachtvervoer.

Vlckova is van mening dat een kantoor in Praag van essentieel belang is voor het ontwikkelen van C.H. Robinsons totale wegvervoerdiensten op het continent.

“Veel van onze bestaande Tsjechische klanten exporteren of importeren in de handelscorridors Tsjechië-Benelux en West-Duitsland,” aldus Vlckova. “Ik ben zeer verheugd om me te mogen aansluiten bij het team van C.H. Robinson, om relaties op te bouwen met plaatselijke en regionale vervoerders zodat we onze huidige en nieuwe klanten kunnen ondersteunen.”

Catalin Buretea is benoemd tot C.H. Robinsons filiaalmanager voor het nieuwe kantoor in Boekarest. Buretea heeft bijna 20 jaar ervaring in de sector. Voorheen was hij in een verscheidenheid aan managementposities werkzaam in de verkoop bij Codognotto en Euro Freight GmbH. Daarvoor werkte hij in commerciële functies bij Samsung Electronics CEE en Orange Romania.

“De stabiele Roemeense economie is aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders om hun bedrijfsdeuren in Roemenië te openen. Met name Boekarest waar meer dan vijftig procent van alle bedrijfstakken met een aanwezigheid op de Roemeense markt, hun hoofdkantoor gevestigd hebben.” aldus Buretea. “Roemenië beschikt over veel hoogopgeleide mensen, met veel ervaring, die naar mijn mening zullen bijdragen aan het concurrentievermogen van C.H. Robinson op de Europese markt.”

“We zien Praag en Boekarest als belangrijke strategische groeigebieden,” zei Jeroen Eijsink, president van C.H. Robinson Europa. “De economische activiteiten nemen in deze regio's toe en zowel de Tsjechische Republiek als Roemenië zijn twee van de snelstgroeiende markten in Oost-Europa. Het stabiele economische klimaat zorgt voor een aanzienlijke groei in de transportsector."

Het openen van kantoren in Praag en Boekarest zijn, na de opening van een kantoor in Bratislava, Slowakije in 2016, de derde en tweede meest recente nieuwe transportkantoren voor C.H. Robinson in Oost-Europa.

Eijsink voegde toe: “Wij zijn ervan overtuigd dat onze investeringen in Oost-Europa ons in staat zullen stellen om de beste kwaliteit, dienstverlening en bereik te leveren aan onze klanten en we zullen in staat zijn om onze positie in de Europese transportmarkt te versterken.”

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van 's werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren in de hele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, ervaren in het opbouwen van relaties en gericht op het helpen van onze klanten. De onderneming, onze Stichting en onze werknemers dragen jaarlijks bij aan een verscheidenheid aan organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Ga voor meer informatie naar http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31 205 170 206
Marketing Manager Europe
Marianne.myburgh@chrobinson.com

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31 205 170 206
Marketing Manager Europe
Marianne.myburgh@chrobinson.com