HotForex: Porady Tradingowe od legeny futbolu Michaela Ballacka

Michael Ballack zgodził się na współpracę z HotForex, w ramach której ten niemiecki futbolista dzieli się cennimi poradami z traderami.

Michael Ballack during his visit at the company's headquarters. Credit: HF Markets Ltd

PORT LOUIS, Mauritius--()--Zdobywca wielu branżowych nagród, broker rynku forex i surowców, HotForex świętuje w swojej sedzibie rozpoczęcie współpracy ze znaną na całym świecie legendą futbolu Michaelem Ballackiem.

Spotkanie w siedzibie firmy zakończyło się opublikowaniem 7-cio minutowego wideo prezentującego 13 Złotych Zasada Jak Być Michaelem Ballackiem Tradingu.

Wideo zostało skomentowane przez przedstawiciela HotForex: „Skupiamy się na ciągłej edukacji naszych traderów, zapewnianiu im właściwych porad i narzędzi, które zwiększą ich umiejętności. Jednym z naszych głównych celów jest bycie rynkowym liderem jeśli chodzi o przełomowe rozwiązania edukacyjne.”

W udostępnionym wideo były kapitan reprezentacji Niemiec tłumaczy co wspólnego łączy profesjonalny futbol z tradingiem bazując na przekonaniu, że powodzenie w oby tych obszarach jest rezultatem determinacji, ciągłego doskonalenia własnych umiejętności oraz pasji. Niemiecki piłkarz zachęca do handlu na globalym rynku FX z wykorzystaniem platform i aplikacji mobilnej HotForex - od rachunk demonstracyjnego do rachunku rzezywistego oraz z pomocą analiz rynkowych i webinarów HotForex.

Aby obejrzeć materiał wideo z Michaelem Ballackiem opublikowany przez HotForex kliknij TUTAJ.

Aby zapoznać się z regulaminem, kliknij tutaj.

Gwiazda Chelsea F.C. i Bayernu Monachium wyraiła swoje zadowolenie ze współpracy mówiąc: „Jestem niezwykle dumny mogąc współpracować z cieszącym się świetną sławą brokerem HotForex, który jest wyborem najelpszych traderów z całego świata.”

Oprócz bycia kapitanem niemieckiej reprezentacji narodowej w latach 2004-2010 Michael Ballack jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych piłkarzy tej drużyny. Z drużynami Bayernu Monachium i Chelsea F.C. zdobył tytuł UEFA Club Midfielder of the Year w roku 2001 oraz trzy razy otrzymał nagrodę dla Niemieckiego Piłkarza Roku w latach 2002, 2003 i 2005.

Notka dla mediów:

O HotForex

HotForex to globany wiodący broker rynku FX oferujący swoje usługi zarówno klientom indywidualnym jak i instytucjonalnym z całego świata. Od początku swojej historii firma zdobywa niezliczone nagrody za swoje nowatorskie usługi związane z tradingiem. Po więcej informacji o HotForex kliknij tutaj

Ostrzeżenie o ryzyku:

Handel na rynku FX i CFD pociąga za sobą wysokie ryzyko utraty zainwestowanego kapitału.

HF Markets Ltd
Kyriakos Georgis, Tel: +44(0)2033185978