RF IDeas stelt authenticatiesystemen voor productie tentoon op Hannover Messe

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--RF IDeas Inc., de toonaangevende vernieuwer en producent van badgelezers voor interne toepassingen zoals computertoegang, identificatie en tijdsklokken, presenteert zijn aan de wand of op het bureaublad te bevestigen modellen van pcProx®, de ultracompacte pcProx 13.56 MHz Nano en de pcProx® Plus BLE met Bluetooth® op de Hannover Messe.

RF IDeas zet zich in voor optimale productieprocessen bij organisaties in de maakindustrie door middel van gerichte authenticatiesystemen. Het bedrijf wil zijn positie op de Europese markt versterken als nieuwe lid van het partnerprogramma Rockwell Encompass in Europa. Encompass is onderdeel van het Rockwell Automation PartnerNetwork en werkt aan verbeteringen van de markt door technische en commerciële middelen van Rockwell Automation en de Encompass-partner te combineren. RF Ideas stelt zijn pcProx Plus voor Rockwell Automation tentoon op de Hannover Messe, naast andere systemen die processen in de fabriekshal ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

RF IDeas Inc.
Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884 Ext: 480
E: Marketing@RFIDeas.com

Contacts

RF IDeas Inc.
Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884 Ext: 480
E: Marketing@RFIDeas.com