AerSale stelt Basil Barimo aan chief operating officer

Basil Barimo joins AerSale as COO (Photo: Business Wire)

CORAL GABLES, Fla.--()--AerSale ® heeft vandaag bekendgemaakt dat Basil Barimo het bedrijf versterkt als chief operating officer. In die hoedanigheid is Barimo lid van het senior bestuur en verantwoordelijk voor de dagelijkse internationale activiteiten van AerSale. Daarnaast is zorgt hij voor strategisch leiderschap en overziet hij de aan hem toegeschreven afdelingen.

“Nu ons diensten- en productaanbod breder wordt, hebben we besloten dat AerSale een operationeel bestuurder nodig heeft die zich louter toelegt op de dagelijkse activiteiten. We wilden ons bestuursteam te versterken met een sectorexpert met indrukwekkend palmares, zodat we over meer diepgang en operationeel leiderschap beschikken bij de tenuitvoerbrenging van onze groeistrategie”, zei Nicolas Finazzo, ceo van AerSale. “De ervaring van Basil in strategische afwikkeling en bedrijfstransformaties maakt hem tot een cruciaal lid van ons team.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AerSale
Lyndelle Nieuwkerk, 305-764-3200
Email: media.relations@aersale.com

Contacts

AerSale
Lyndelle Nieuwkerk, 305-764-3200
Email: media.relations@aersale.com