Rimini Street maakt voorlopige eerstekwartaalcijfers 2017 bekend

Rimini Street Announces Preliminary Fiscal 2017 Q1 Financial Results - Revenue of $49 million, up 42% year over year (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Rimini Street, Inc., een toonaangevende verlener van ondersteunende diensten voor BusinessSuite, BusinessObjects en HANA Database van SAP SE en Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, E-Business Suite, Oracle Database, Oracle Middleware, Hyperion, Oracle Retail, Oracle Agile PLM en Oracle ATG Web Commerce van Oracle Corporation, heeft vandaag zijn voorlopige eerstekwartaalcijfers van 2017 (kwartaal eindigend op 31 maart) gepresenteerd.

Het eerste kwartaal van 2017 was voor het bedrijf het 45e opeenvolgende kwartaal waarin de omzet steeg. De inkomsten stegen tot een recordhoogte van 49 miljoen dollar, op jaarbasis een groei van 42 procent. De voorspelde jaaromzet overschrijdt daarmee de 196 miljoen dollar. Het bedrijf had in het eerste kwartaal facturen uitstaan ter waarde van 50 miljoen dollar, een stijging op jaarbasis van 34 procent.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com