Nosto verzorgt als officiële Facebook Marketing Partner op maat gemaakte personalisering van advertenties

NEW YORK--()--Het toonaangevende personaliseringssysteem Nosto is vandaag gepresenteerd als officiële Facebook Marketing Partner. De samenwerking biedt professionals in e-commerce kans op een gemakkelijke start met dynamische Facebook-advertenties. Het verzorgt geautomatiseerde aansturing van productfeeds, Facebook Pixel-events en API’s. Nosto verkleint daarmee de hoeveelheid middelen die doorgaans zijn vereist om sterk presterende Dynamic Product Ads te starten en aan te sturen op Facebook.

De Facebook Marketing Partnership is een aanvulling op Nosto’s personalisatiesysteem, dat al bestaat uit productaanbevelingen, pop-ups, triggered e-mails en e-mail-widget. Nosto analyseert honderdduizenden datapunten in online winkels, zodat het direct diepgaand inzicht verkrijgt in iedere klant. Daarmee stelt het retailers in staat op het juist moment de juiste advertenties bij de juiste Facebook-gebruiker af te leveren. De voordelen voor retailers zijn een verhoogd rendement van reclame-uitgaven, een hogere conversie en een hogere netto-opbrengst per klantperiode.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact Nosto
Lena Grosse
+49 176 61 98 68 29
lena.grosse@nosto.com
www.nosto.com

Contacts

Press contact Nosto
Lena Grosse
+49 176 61 98 68 29
lena.grosse@nosto.com
www.nosto.com