ISACA lanceert platform en toetsingstool voor praktijkgerichte opleiding in cyberbeveiliging

ISACA launched a new approach to cyber security training today: the Cybersecurity Nexus (CSX) Training Platform, which features 100 hours of performance-based training in a live network environment. The training is available on-demand from anywhere, and includes immediate scoring to the learner and supervisor—or job candidate and HR professional—allowing them to assess the skills an individual has and where they may need additional training. (Graphic: Business Wire)

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--ISACA verandert opleidingen in cyberveiligheid met nieuwe toevoegingen aan zijn lessenportfolio Cybersecurity Nexus (CSX) – een CSX-opleidingsplatform en -toetsingsinstrument.

Het CSX Training Platform voorziet leerlingen van toegankelijke en altijd actuele onderwijsomgeving. De leerruimte geeft toezichthouders bovendien goed inzicht in de prestaties van werknemers, zodat organisaties er zeker van zijn het beste talent aan de frontlinie van cyberbeveiliging aan te nemen en te behouden. De prestatiegerichte opleidings- en toetsingstool op aanvraag is uniek, omdat het reële risicoscenario’s gebruikt in een live leeromgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ISACA
John Julitz, +1.847.660.5769
communications@isaca.org
or
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
communications@isaca.org

Contacts

ISACA
John Julitz, +1.847.660.5769
communications@isaca.org
or
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
communications@isaca.org