Qatarees team wint vierde Internationale Arabische Debatkampioenschap voor Universiteiten

From right to left: Her Excellency Sheikha Hind bint Hamad Al Thani, Abdurrahman Al Qabisi, Baara' Darar, Anas Rasras and Hamed Hussein (Photo: ME NewsWire)

DOHA, Qatar--()--Onder het patronaat van hare excellentie sjeika Hind bint Hamad Al Thani, vicevoorzitster en ceo van de Qatar Foundation voor onderwijs, wetenschap en maatschappelijke ontwikkeling, is de vierde editie van het door QatarDebate georganiseerde Internationale Arabische Debatkampioenschap voor Universiteiten gehouden. Het kampioenschap is tussen 8 en 12 april 2017 betwist in het Qatar National Convention Centre (QNCC). Aan de wedstrijd namen 87 teams uit 46 Arabische en niet-Arabische landen deel.

Het jongensteam van de Universiteit van Qatar kwam als winnaar uit de strijd van de Internationale Arabische Debatkampioenschap voor Universiteiten, gevolgd door de Internationale Islamitische Universiteit van Maleisië en het meisjesteam van de Universiteit van Qatar, die respectievelijk als tweede en derde eindigden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Qatar Foundation
Khaled Al-Ibrahim, +974-55-83-4445
kibrahim@qf.org.qa

Contacts

Qatar Foundation
Khaled Al-Ibrahim, +974-55-83-4445
kibrahim@qf.org.qa