Revolutionair anti-verouderingsbestanddeel van Hallstar, Micah, wint zilver op Global in-cosmetics® Innovation Awards

Hallstar has been awarded the 2017 Global in-cosmetics® Innovation Silver Prize for its revolutionary new anti-aging ingredient, Micah. (Photo: Business Wire)

CHICAGO--()--Hallstar, een in Chicago gevestigd bedrijf in gespecialiseerde chemicaliën, heeft Zilver gewonnen op de Global in-cosmetics® Innovation Awards 2017. Het bedrijf kreeg de prijs voor zijn revolutionaire nieuwe anti-verouderingsingrediënt Micah. De winnaars werden bekendgemaakt op de conferentie in-cosmetics ®, die op 4 april plaatsvond in Londen. De awards huldigen de ontwikkeling van nieuwe actieve of functionele bestanddelen waarvoor innovatieve wetenschap en producteigenschappen zodanig zijn toegepast dat ze fabrikanten en eindgebruikers aanzienlijke voordelen opleveren.

“Ik vind het geweldig dat ons O&O-team deze prestigieuze prijs wint”, zei John Paro, bestuursvoorzitter, president en ceo van Hallstar. “We zetten ons in voor innovatie en de juiste chemie, zodat onze klanten waanzinnige producten op de markt kunnen zetten. Micah is een geweldig voorbeeld van de klasse die Hallstar in huis heeft.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marie Paro
Hallstar
mparo@hallstar.com
312-554-7470

Contacts

Marie Paro
Hallstar
mparo@hallstar.com
312-554-7470