IoT Tech Expo: ontdek in juni in Berlijn IoT, Blockchain en Kunstmatige Intelligentie op de belangrijkste IoT-evenementreeks van Europa

BERLIJN--()--De toonaangevende IoT-conferentiereeks doet over enkele weken Berlijn aan; de IoT Tech Expo Europe keert als groter evenement en met een uitgebreider programma terug. De beurs vindt op 1 en 2 juni gelijktijdig met Blockchain Expo en AI Expo plaats in de Estrel, in Berlijn.

Twee dagen lang hebben bezoekers keuze over 10 conferentie-trajecten, met meer dan driehonderd sprekers die hun gebruikstoepassingen en ervaringen delen. Thema’s zijn onder meer intelligente steden, IIoT, data-analyse, beveiliging en privacy, verzilvering, nuts, de maakindustrie, distributieketens, financiële dienstverlening, retail en machine learning. Naast discussies tussen experts, biedt het evenement meer dan 200 bedrijven een podium in de exportruimte en richt de beurs een speciale start-upruimte in met de nieuwste technologie en innovaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IoT Tech Expo World Series
Sarah Wheeler
Marketing Manager
sarah@iottechexpo.com
+44 (0) 117 980 9023

Release Summary

IoT Tech Expo: Microsoft, Nestlé, BMW, Visa, Coca-Cola, Sigfox, GSK, Volvo, Lufthansa and BP join speaker line-up for Europe’s leading IoT conference

Contacts

IoT Tech Expo World Series
Sarah Wheeler
Marketing Manager
sarah@iottechexpo.com
+44 (0) 117 980 9023