SynteractHCR presenteert dit voorjaar op Europese conferenties over internationale expertise in klinisch onderzoek

SAN DIEGO--()--SynteractHCR, een internationale organisatie voor uitbesteed onderzoek, presenteert en exposeert dit voorjaar op verscheidene Europese biofarmaevenementen. Het bedrijf is aanwezig op Clinical Trials in Central and Eastern Europe op 11 en 12 april, ePharma Day 2017 op 3 mei en Outsourcing in Clinical Trials (OCT) Europe op 16 en 17 mei.

Dr. Martine Dehlinger-Kremer, internationaal hoofd voor medische en wettelijke zaken, geeft op sessie 2 van Clinical Trials in Central and Eastern Europe op dinsdag 25 april om 09.55 uur in Boedapest de presentatie Update on Regulation, Compliance, Legal & Ethical Legislative Developments. Dehlinger-Kremer biedt met haar meer dan 26 jaar aan ervaring in de materie waardevolle inzichten in de nieuwste initiatieven rond regelgeving voor klinisch-wetenschappelijke onderzoeken. Aanwezigen begrijpen na de presentatie beter hoe een in regelgeving gespecialiseerd bureau bijdraagt aan de snellere beschikbaarheid van medische producten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For SynteractHCR
Nikki Sachman, 760-230-2424
nikki@clearpointagency.com

Contacts

For SynteractHCR
Nikki Sachman, 760-230-2424
nikki@clearpointagency.com