Sigma Systems: Stratecast promoveert catalogus als bron van waarheid in hybride netwerken

TORONTO--()--Sigma Systems, de snelste weg naar de creatie, verkoop en oplevering van digitale producten, was onlangs onderwerp van een rapport van Stratecast|Frost & Sullivan met de titel Cataloging the Future for Hybrid Services. Het rapport maakt inzichtelijk waarom het product en de servicecatalogus in vergelijking met andere OSS-oplossingen geschikter zijn voor werkzaamheden binnen een hybride netwerk.

“Nergens anders kunnen configuratiedata, product- en servicebeschrijvers, ordermanagementprocessen, configure-price-quote-attributen en gegevens van zowel de fysieke als virtuele netwerkonderdelen worden gecombineerd en gecorreleerd”, zei auteur Tim McElligott, senior analist van de afdeling Operations, Orchestration, Data Analytics & Monetization van Stratecast. “Catalogi ondersteunen specificaties en informatiemodellen van zowel ETSI als TM Forum.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sigma Systems
Noor Manji, 416-943-9696
Manager, Corporate Communications

Contacts

Sigma Systems
Noor Manji, 416-943-9696
Manager, Corporate Communications