STAYER Holdings Inc. aanwezig op Hong Kong Electronics Fair als exposant

Exhibition sample model (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--STAYER Holdings Inc. toont op de Hong Kong Electronics Fair (2017/4/13-16) in HKTDC ‘s werelds eerste 4K ledmonitor met BLC (blue light control) (stand 3E-A06).

‘BLC’ stelt gebruikers in staat de straling van blauw light aan te passen en bij te stellen tot nul procent, wat zorgt voor een werkomgeving zonder blauw licht, voor zover het van de monitor afhangt. Van alle schermen met blauw licht is dit het eerste ledscherm waarvan het blauwe licht volledig kan worden gedoofd. Dankzij de onlangs ontwikkelde multi-chipmethode voor het backpanel hebben gebruikers niet alleen controle over blauw ledlicht, de belangrijkste bron van blauw licht , maar ook over over rood en groen ledlicht. Het systeem geeft gebruikers zodoende de gelegenheid blauw licht en de witbalans op het scherm aan te passen. Zelfs bij een lage straling van blauw licht wordt het kleurenpalet niet in dezelfde mate aangetast als op normale ledschermen met blauwlichtreductie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

STAYER Holdings Inc.
Taketo Kiuchi, +81-3-5315-4817
blc@stayer.co.jp
http://www.stayer.co.jp/blc/

Contacts

STAYER Holdings Inc.
Taketo Kiuchi, +81-3-5315-4817
blc@stayer.co.jp
http://www.stayer.co.jp/blc/