Mobidiag sluit overeenkomst met AB ANALITICA over de distributie van Amplidiag®-tests en -producten in Italië

ESPOO, Finland--()--Mobidiag Ltd, een Fins bedrijf in moleculaire diagnostiek, heeft een overeenkomst gesloten met AB ANALITICA over de distributie van de productlijn Amplidiag®. AB ANALITICA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van diagnostische systemen voor professioneel gebruik. Krachtens de driejarige overeenkomst wordt AB ANALITICA in Italië de exclusieve distributeur van Amplidiag® – een productreeks voor in vitro diagnostiek van gastro-intestinale infecties.

“In de afgelopen maanden hebben we ons aanbod diagnostische producten in vitro aanzienlijk uitgebreid. Om onze IVD-tests en -instrumenten beschikbaar te maken in Europa, blijven we ons distributienetwerk uitbreiden. Zo zijn we in staat onze klanten lokaal bij te staan. Dankzij de achtergrond in klinische microbiologie en moleculaire diagnostiek en een groot netwerk is AB ANALITICA de perfecte partner voor de distributie van onze producten in Italië”, zei Tuomas Tenkanen, ceo van Mobidiag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mobidiag Ltd
Sales Manager
Jan Wikstén, +46 707 75 11 67
info@mobidiag.com

Contacts

Mobidiag Ltd
Sales Manager
Jan Wikstén, +46 707 75 11 67
info@mobidiag.com