Incofin Investment Management bundelt krachten met nieuwe investeerders voor betere toegang tot financiële dienstverlening voor kleine agrariërs

Dankzij nieuwe investeringsronden van het agRIF-fonds stijgt het totaal aan toezeggingen tot 140 miljoen USD

ANTWERPEN, België & AMSTERDAM--()--Het in 2015 gelanceerde fonds agRIF stelt zich ten doel een oplossing te vinden voor de schaarste van financiële diensten die geschikt zijn voor kleine agrariërs – een economisch segment dat het grootste deel vormt van alle mensen die van minder dan 2 USD per dag moeten rondkomen. Het fonds investeert eigen kapitaal in financiële tussenpersonen die zich richten op de agrarische sector.

Sinds de eerste ronde hebben nieuwe investeerders zoals AXA Investment Managers, KBC Pensioenfonds, Kory, Invest in Visions Global Social Impact Fund en Maatschappij voor Roerend Bezit van de Boerenbond 27 miljoen USD geïnvesteerd in participaties om de missie en de visie van het Fonds te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Incofin Investment Management
Dana Roelofs, T +41 77 480 30 98
Business Development Manager
Dana.roelofs@incofin.com

Contacts

Incofin Investment Management
Dana Roelofs, T +41 77 480 30 98
Business Development Manager
Dana.roelofs@incofin.com