Dana opent nieuwe Facebook-pagina voor zijn Victor Reinz® afdichtingssproducten

NEU-ULM, Duitsland--()--Dana’s Victor Reinz® afdichtingsproducten is onlangs begonnen zijn doelgroep op een nieuwe manier betrokken te maken—via Facebook. De nieuwe Facebook-pagina is gemaakt als forum voor leden van het Victor Reinz® team om informatie te delen over producten, merknieuws, expertise, ervaringen en meer met klanten en fans overal ter wereld.

“We zijn enthousiast om deel uit te maken van de Facebook-gemeenschap als uitbreiding van onze relatie met klanten overal ter wereld,” zei Alfred Wimmer, directeur Aftermarket EMEAR (Europa/Midden-Oosten/Afrika/Rusland). “Het verbinden met onze doelgroep via het populaire socialmedia-platform geeft ons de mogelijkheid om ons passie voor Victor Reinz en de automobielindustrie te delen, op een veel interactievere manier.”

Door zijn aanwezigheid op social media uit te breiden, hoopt het team om de Facebook-gemeenschap beter vertrouwd te maken met de producten van Victor Reinz, zodat het merk ook in de toekomst de nummer een blijft voor klanten die snel geleverde reserveonderdelen nodig hebben van de originele kwaliteit.

Om je met Victor Reinz te verbinden op Facebook, klik hier.

Over Dana in de Aftermarket

Aangedreven door erkende merken zoals Dana®, Spicer®, Victor Reinz®, Glaser®, Magnum®, GWB®, Thompson®, TruCool®, SVL® and Transejes®, levert Dana een groot bereik aftermarket-oplosingen overal ter wereld – waaronder authentieke, alle modellen en waardelijnen – voor personenvoertuigen, commerciële voertuigen en terreinvoertuigen. Met behulp van een globaal netwerk met 13 distributiecentra, biedt het toegewijde aftermarket-team van Dana technische service, klantenondersteuning, een hoog opvulpercentage, en tijdige levering aan klanten overal ter wereld. Bezoek voor meer informatie www.victorreinz.com.

Over Dana Incorporated

Dana is een wereldleider in ingenieursoplossingen voor het verbeteren van de efficiëntie, prestatie en duurzaamheid van motorvoertuigen en machines. Dana ondersteunt de markten voor personenvoertuigen, commerciële vrachtwagens, terreinvoertuigen en industriële markten evenals industriële en stationaire uitrustingstoepassingen.

Dana is opgericht in 1904 en heeft naar schatting 27.000 mensen in dienst in 34 landen op 6 continenten die toegewijd zijn aan het leveren van langetermijnwaarde aan klanten. Het bedrijf maakte in 2016 een winst bekend van meer dan $ 5,8 miljard. Forbes Magazine heeft Dana weer verkozen tot een van de 100 meest betrouwbare bedrijven van Amerika. Het hoofdkantoor van het bedrijf in Maumee, Ohio, werd uitgeroepen tot “Top Workplace” door The (Toledo) Blade in 2017. Ga voor meer informatie naar dana.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana
Carolin Sailer
Teammanager
Communicatie en marketing
+49 731 7046-407
Fax: +49 731 7046-400
carolin.sailer@dana.com

Contacts

Dana
Carolin Sailer
Teammanager
Communicatie en marketing
+49 731 7046-407
Fax: +49 731 7046-400
carolin.sailer@dana.com