Met Motorbandenmarkt.nl startklaar voor het seizoen 2017

  • Veilig en gemakkelijk het nieuwe seizoen beginnen: Online nieuwe banden kopen bij Motorbandenmarkt.nl en de banden door een van de talrijke montagepartners laten verwisselen.
  • Motorbandenmarkt.nl heeft voor elke motor en elke individuele behoefte de passende band tegen aantrekkelijke prijzen.

Veilig en gemakkelijk het nieuwe seizoen beginnen

HANNOVER, Duitsland--()--Rust roest. Dat geldt ook voor motoren. Voor ze dus na een lange winterpauze weer in het zadel gaan en de straat op rijden, moeten motorrijders er zeker van zijn dat hun motor ook in goede conditie is voor de eerste rit. Belangrijk zijn dan vooral de goede banden. In het omvangrijke assortiment van Motorbandenmarkt.nl vinden motorrijders voor elke behoefte geschikte banden tegen aantrekkelijke prijzen. Dankzij de grote beschikbaarheid in de webshop en de snelle levertijden hoeft u ook niet onnodig lang te wachten met de eerste rit van het seizoen. Blijft nog de vraag: Waar moeten de nieuwe banden naartoe? Niet elke ervaren motorrijder vindt zichzelf - en terecht - een goede monteur of heeft het geschikte gereedschap niet. Als extra service biedt Motorbandenmarkt.nl daarom bij elke bestelling de optie om de banden zonder extra kosten naar een van de talrijke samenwerkende montagepartners te laten sturen - op die manier hoef je de banden ook niet met de auto naar de garage te brengen.

„Veel motorliefhebbers vinden het heerlijk om zelf aan hun motor te sleutelen en hem zelf naar hun eigen voorstellingen te kunnen afstellen, anderen laten het onderhoud en de bandenwissel liever aan de vakman over,“ zegt Oliver Pflaum van Motorbandenmarkt.nl. „We maken het beide groepen gemakkelijk om van onze voordelige prijzen in de webshop te profiteren: Als iemand de banden thuisbezorgd wil hebben kan dat net zo goed als de banden bij een van de partnergarages in de buurt te laten bezorgen.“ De keuze van de montagepartner gebeurt heel gemakkelijk tijdens het bestelproces. Naar huis of naar de garage - in alle gevallen is de levering vanaf de eerste band gratis. Vaak bieden de garages extra service en zorgen ze bijvoorbeeld meteen voor de afvoer van de oude banden of onderwerpen ze de motor indien gewenst aan een grondige voorjaarscontrole. „Dat spaart tijd en moeite, en zo begin je veilig aan het nieuwe seizoen,“ aldus Pflaum.

Als de motor weer helemaal klaar is voor gebruik, moet de bestuurder de eerste kilometers wat rustig aan doen, tot hij weer gewend is aan de verhoudingen op hun voertuig. „Na de winterstop moet je eerst de routine weer opbouwen. En dus is het aan te raden eerst een paar rij- en remoefeningen te doen op een rustige weg of een parkeerplaats, tot je het gevoel voor de motor weer hebt. Dat geldt vooral als je op splinternieuwe banden rijdt. Ook oefening voor de spierspanning en -ontspanning zijn zinvol, zodat de nodige kracht weer wordt opgebouwd om de gashandel, rem en koppeling weer goed te kunnen bedienen,“ adviseert Pflaum.

Meer informatie en een lijst van montagepartners op: http://www.motorbandenmarkt.nl/cgi-bin/stationssuche.pl?dsco=1107&Monart=1

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mitas.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

Delticom AG/Motorbandenmarkt.nl
Contactpersoon voor de pers:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Contacts

Delticom AG/Motorbandenmarkt.nl
Contactpersoon voor de pers:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com