Eerste gezamenlijke definitie van patiëntgerichtheid van AstraZeneca, patiënten en zorgverleners gepubliceerd in Brits medisch tijdschrift

CAMBRIDGE, England--()--AstraZeneca heeft vandaag bekendgemaakt dat BMJ Innovations de eerste collaboratieve definitie van patiëntgerichtheid voor de farmaceutische industrie heeft gepubliceerd. Patiënten en zorgverleners hebben de definitie gezamenlijk opgesteld onder leiding van AstraZeneca en belangenbehartigers van patiënten. Die omschrijving garandeert een verregaand begrip van de behoeften en waarden van patiënten. BMJ Innovations heeft ook tien samenhangende patiëntgerichte principes gepubliceerd, zodat de farmaceutische industrie consistente ijkpunten heeft voor betekenisvolle en wederzijds bevorderlijke betrokkenheid bij patiënten. Bredere tests van deze resultaten onder Amerikaanse en Europese patiënten bevestigden de validiteit van deze principes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Enquiries
AstraZeneca
Julie Saunders
UK/Global
+44 776 656 5798
or
Rob Skelding
UK/Global
+44 203 749 5821

Contacts

Media Enquiries
AstraZeneca
Julie Saunders
UK/Global
+44 776 656 5798
or
Rob Skelding
UK/Global
+44 203 749 5821