Dotmatics geeft chemici krachtige applicatie voor catagolisering en chemo-informatica

BISHOP’S STORTFORD, Engeland--()--Dotmatics, een toonaangevende aanbieder van wetenschappelijke informaticasystemen en –diensten, heeft vandaag Reaction Workflows (RW) gepresenteerd. Deze belangrijke nieuwe applicatie binnen het pakket Dotmatics 5.1 laat wetenschappers snel en eenvoudig chemo-informaticataken uitvoeren in een grafische werkomgeving, zoals de catalogisering van scheikundige reeksen, normalisatie en de profilering van chemische samenstellingen.

RW, dat deel uitmaakt van de informaticasuite Dotmatics 5.1, geeft wetenschappers de mogelijkheid een gemakkelijk te begrijpen grafisch document bij te houden, waarmee ze beste werkwijzen delen en kennis vastleggen binnen de organisatie. Wetenschappers kunnen snel en eenvoudig werkschema’s opzetten met een gebruiksvriendelijk, web-based drag-and-drop-interface, waar geen ervaring in programmering of scripting voor is vereist.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dotmatics
Marla Kertzman, +1 209-852-9027
pr@dotmatics.com

Release Summary

Dotmatics Puts Powerful Enumeration and Cheminformatics Analysis into the Hands of Chemists; Announces Dotmatics Workflows and V5.1 Platform.

Contacts

Dotmatics
Marla Kertzman, +1 209-852-9027
pr@dotmatics.com