Olleros Abogados sluit zich aan bij Andersen Global

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global verwelkomt de uitbreiding met Olleros Abogados, een Spaans bedrijf met vestigingen in Madrid en Valencia. Olleros Abogados sluit zich als lid aan bij Andersen Global, neemt officieel de naam Andersen aan en bundelt zijn krachten met die van het bestaande Barcelona-team waarmee het reeds een nauwe relatie onderhoudt. Samen zullen zij de activiteiten in Spanje uitvoeren als Andersen Tax & Legal.

Olleros Abogados sluit zich aan bij Andersen Global met bijna 160 professionals en 30 jaar ervaring in de juridische sector. In 2016 is zowel de omzet als het aantal medewerkers bij Olleros Abogados met 20% toegenomen, waarmee het één van de leidende Spaanse firma's binnen de juridische markt is met een geconsolideerde groei.

“Ik ben mijn professionele loopbaan begonnen bij Arthur Andersen in Madrid op de fiscale en de juridische afdeling en de afdeling voor buitenlandse investeringen en later richtte ik Olleros Abogados op met als doel het aanbieden van de meest innovatieve en uitgebreide oplossingen voor onze klanten. Een decennium bij Andersen heeft me belangrijke principes bijgebracht, zoals transparantie en dienstverleningskwaliteiten voor klanten met een hoog kaliber, en die principes zijn gehandhaafd gebleven bij Olleros Abogados en dat zal bij Andersen Tax & Legal ook zo blijven,” aldus Jaime Olleros, de Managing Partner van Andersen Tax & Legal. “Ik heb hechte relaties met veel vroegere en huidige partners van Andersen en ben zeer enthousiast om me weer bij de Andersen-groep aan te kunnen sluiten.”

“De partners en professionals bij Olleros zijn exemplarisch voor de eigenschappen die ik hoop te vinden bij mijn collega's en officieel samengaan is de logische volgende stap in het naadloos integreren met andere locaties in Spanje en wereldwijd. De toevoeging van Olleros zal het team van Andersen Tax & Legal verdiepen,” gaf Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Barcelona, Toni de Weest Prat, als commentaar.

De professionals bij Andersen Tax & Legal bieden zowel juridisch als fiscaal advies, waaronder over de naleving van regelgeving voor bedrijven, bedrijfsrecht, regelgeving, procesvoering, arbitrage, arbeidsrecht, dienstverlening bij transacties en herstructurering, en intellectueel eigendomsrecht, aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

“Jaime en zijn team vertegenwoordigen de beste kwaliteiten van onze cultuur. Door het toevoegen van personen met synergetische kwaliteiten zetten wij het versterken van onze mogelijkheden in Spanje voort omdat wij groepen toevoegen die zich kunnen vinden in onze kernwaarden,” voegde Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz toe.

Met de toevoeging van deze vestigingen van Andersen Tax & Legal in Madrid en Valencia, heeft Andersen Global nu meer dan 1800 professionals en is het vertegenwoordigd in 59 locaties wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700