Sodyo introduceert FarQR – de nieuwe generatie QR-codes

BINYAMINA, Israël--()--Sodyo kondigt met trots de lancering van een nieuwe, baanbrekende QR-code aan – FarQR. Dit systeem voor televisie-uitzendingen heeft alles in zich om het verdienmodel voor tv-reclame voor altijd te veranderen. Dankzij Sodyo’s ontwrichtende technologie kunnen kijkers een in tv-programma’s of reclame verwerkte FarQR-code scannen door hun smartphone voor de televisie te houden.

Alex en Rina Alon, de oprichters van Sodyo, zijn erg blij dat ze de nieuwe generatie QR-codes mogen presenteren. “QR-codes hebben maar een beperkt bereik, wat een grote belemmering is”, zei Alex. “FarQR-codes lossen dit afstandsprobleem op met een herkenningsstraal die honderd keer zo groot is als de code. QR-codes hebben op dit moment een herkenningsafstand van tien keer de omvang van de code. FarQR-codes zijn perfect voor televisie en digitale buitenreclame. We richten ons nu op televisie, vanwege logische voordelen en behoeften van tv-omroepen op dat vlak.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sodyo
Alon Raz
Phone Number: +972-54-499-9363
Email: alon@sodyo.com
Website: http://www.sodyo.com

Release Summary

Sodyo releases FarQR, the next generation QR Code. FarQR has a detection range of ~100 times the size of the code, as opposed to ~10 times for QR Code. FarQR Codes work on any digital platform.

Contacts

Sodyo
Alon Raz
Phone Number: +972-54-499-9363
Email: alon@sodyo.com
Website: http://www.sodyo.com