Grassi & Co. introduceert COMPASS-Regulatory and Compliance Advisers en verwelkomt Gary Swiman en Larry Wagner

Gary Swiman, President, COMPASS Regulatory and Compliance Advisers (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Grassi & Co. blijft investeren in adviesdiensten voor nakoming en regelgeving, en kondigt daarom met trots de toetreding van COMPASS-Regulatory and Compliance Advisers aan – geleid door president Gary Swiman en algemeen directeur Larry Wagner. De praktijk is gevestigd in het kantoor van Grassi & Co. in Manhattan.

Voor zijn aantreden bij Grassi & Co. werkte Gary als commercieel directeur en hoofd regelgeving bij makelaar/handelaars en grote internationale vermogensbeheerders. Gary was ook partner en hoofd regelgeving & nakoming van twee accountancybureau’s uit de top 30. Gary heeft meer dan 25 jaar ervaring in de uitvoering van nakomingsprogramma’s voor hedgefondsen, participatiefondsen, investeringsadviseurs, zakenbanken en makelaar/handelaars. Hij werkt samen met cliënten uit de financiële sector om een koers te bepalen te midden van veranderende regels, waarbij hij nauw samenwerkt met cliënten, advocatenkantoren en toezichthouders aan handhaving op hoog niveau.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Grassi & Co.
J. Maizel, 516-918-5927
jmaizel@grassicpas.com

Contacts

Grassi & Co.
J. Maizel, 516-918-5927
jmaizel@grassicpas.com