Beko: vrije tijd loopt gevaar door moderne levensstijl

The World Play Shortage Report, presented by Beko. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Doordat het dagelijks leven drukker word, krimpt vrije tijd en zijn belangrijke momenten om te spelen in gevaar. Bijna een op de drie (30 procent) volwassenen heeft minder dan tien uur aan vrije tijd per week, 36 procent heeft minder dan twee uur.

Het World Play Shortage Report, een enquête onder 10.100 mensen uit 22 landen die het toonaangevende merk in huishoudelijke apparaten Beko heeft uitgevoerd, brengt trends in vrije tijd in kaart.

Speeltijd voor kinderen wordt beïnvloed door het drukke leven van hun kinderen. Zo geeft 40 procent van de ouders aan dat ze in het afgelopen jaar geen enkele keer met hun kinderen naar een speeltuin zijn gegaan. Kinderen hebben drie uur minder vrije tijd (21 uur) per week in vergelijking met de generatie van hun ouders (24 uur).

Een onthutsende 70 procent schaart sport of een bezoek aan de sportschool niet onder zijn of haar favoriete vrijetijdsbesteding en bijna een derde (30 procent) bekent nooit aan sport te doen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Will Mitchell
+44(0)2031286798
Will.Mitchell@synergy.global

Contacts

Will Mitchell
+44(0)2031286798
Will.Mitchell@synergy.global