Antoine Papiernik benoemd tot bestuursvoorzitter van Sofinnova Partners

Antoine Papiernik, Chairman of Sofinnova Partners. (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--Sofinnova Partners, een toonaangevende Europese durfkapitaalinvesteerder in de levenswetenschappen, heeft Antoine Papiernik benoemd tot bestuursvoorzitter. Papiernik is de opvolger van Denis Lucquin, die aanblijft als beherend vennoot. Met de benoeming van Papiernik begint een nieuw hoofdstuk in de groeistrategie van Sofinnova Partners.

Antoine Papiernik kwam in 1997 bij Sofinnova Partners en heeft een bewezen staat van dienst van investeringen in bedrijven die uiteindelijk een gang naar internationale beurzen maakten, of zijn overgenomen door toonaangevende spelers in de sector. Hij was hoofdinvesteerder in beursgenoteerde bedrijven als Actelion, ProQR, NovusPharma, Movetis, Mainstay, Pixium Vision en Stentys, die noteringen hebben aan verschillende beurzen, zoals de beurs van Z├╝rich, NASDAQ, de Nuovo Mercato van Milaan, Euronext Brussel, de beurs van Dublin en Euronext Parijs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press for SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, +33 6 03 35 92 05
anne.rein@strategiesimage.com

Contacts

Press for SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, +33 6 03 35 92 05
anne.rein@strategiesimage.com