A következő 15 éves időszakban jelentős bővülés várható a kínai egészségügyi piaci lehetőségekben és befektetésekben

A kínai kormány "Egészséges Kína, 2030" kezdeményezésének elindítása és az ellátási oldal strukturális átalakítását célzó reformok 2017-ben való bevezetése közepette a Kínában megrendezésre kerülő Healthcare China 2017 elnevezésű egészségügyi befektetési konferencia kiváló lehetőséget biztosít az ágazati szakemberek számára, hogy elősegítsék a piaci szereplők céljainak megvalósítását a gyorsan növekvő egészségügyi piacon.

SHANGHAI--()--Múlt év októberében a kínai kormány jóváhagyta az "Egészséges Kína, 2030" elnevezésű programot, amelynek célja a kínai lakosok egészségi állapotának jelentős javítása a következő 15 éves időszakban. 2030-ra az egészségügyi piac forgalma várhatóan eléri a 2,3 billió USA dollárt. A kezdeményezés összhangban áll a kínai kormány erőfeszítéseivel, melyeknek célja, hogy 2017-ben elmélyítsék az ellátási oldalt érintő strukturális reformokat, ezáltal jelentős mértékben csökkentve a többletkapacitást és növelve az ellátás hatékonyságát. Ez ugyanakkor szigorúbb szabványok bevezetését is megkívánja az egészségügyi ágazatban. Az elkövetkezendő 15 év tehát minden bizonnyal átfogó változásokat hoz a szektorban, és a befektetések megugrását eredményezi.

A Reed Sinopharm Exhibitions (RSE) által szervezett Healthcare China 2017 (Egészségügy Kínában, 2017) elnevezésű esemény kiváló lehetőséget kínál a globális befektetők számára arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a kínai egészségügyi ágazat működésébe. A 2017. május 13-14-én a Pullman Shanghai Hotelben megrendezésre kerülő eseményre, amelynek fő témái a befektetőket leginkább érdeklő három terület lesz (orvosbiológia, orvostechnikai eszközök és egészségügyi szolgáltatások), vállalati vezetőket, a központi szabályozó hatóságok képviselőit, véleményvezéreket, kutatókat és vállalkozókat várnak.

KIVÉTELES LEHETŐSÉGEK

A McKinsey & Co egy közelmúltban megjelent jelentésében közölt előrejelzések szerint a kínai egészségügyi piac soha nem látott ütemben fog fejlődni, elérve a mintegy 12-os összetett éves növekedési rátát (CAGR), és így a 2011. évi 357 milliárd USA dollárhoz viszonyítva 2020-ra 1 billió USA dolláros forgalmat bonyolít majd. A kulcsfontosságú technológiai újításokat (mint például az egészségügy szolgálatába állított mesterséges intelligenciát) bemutató Healthcare China 2017 kiállításra a rendezők meghívják az IBM Watson képviselőjét is, aki "A mesterséges intelligencia jövője a gyógyászati ágazatban" című előadásban ad áttekintést a témáról. A kiállítás ugyanakkor lehetőséget biztosít az ágazati szakértők számára, hogy megvitassák a piaci trendeket és elemezzék a többszintes egészségügyi rendszer kialakítását, a hatékony gyógyszerellátás biztosítását és az ágazat megfelelő irányítását célzó kormányzati programokat.

A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ERŐSÍTÉSE

Az utóbbi években a kínai egészségügyi szektorba egyre nagyobb összegeket fektettek be globális cégek, amelyek szeretnék megvetni a lábukat és erősíteni pozícióikat a gyorsan fejlődő kínai piacon. A Healthcare China 2017, amely bemutatja a mai Kína 60 vezető innovatív egészségügyi vállalatát és amelyen jelen lesz mintegy 500 elismert vezérigazgató, továbbá vezető befektetési cégek tulajdonosai is, kiváló platformnak ígérkezik a globális egészségügyi vállalatok számára termékeik és eljárásaik bemutatására és a kínai szabályozási környezet és az egészségügyi ágazati politika megismerésére.

Regisztráció, illetve az eseményre vonatkozó további tájékoztatás céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://www.thishealthsummit.com/

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn

Contacts

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn