ZeTime van MyKronoz houdt Baselworld bij de tijd

Swiss wearable brand MyKronoz shows off ZeTime, the first fully hybrid smartwatch, at the world's most prestigious watch show, Baselworld (Photo: Business Wire)

GENÈVE--()--Het Zwitserse wearablemerk MyKronoz presenteert ZeTime – de eerste volledig hybride smartwatch – op ‘s werelds meest prestigieuze vakbeurs voor horloges, Baselworld (Stand D31, Hal 2.2).

Met de onthulling van ZeTime op het Mobile World Congress legde MyKronoz de branche het vuur aan de schenen, want het horloge bevat een baanbrekende technologie die het mogelijk maakt een gat te boren in een tft-scherm voor de montage van mechanische wijzers. ZeTime is ontworpen voor ieder moment van de dag en biedt de eigenaar een combinatie van klassiek design en traditioneel uurwerk met de meest geavanceerde functies van een smartwatch. Dankzij de ‘Smart Movement’-technologie blijven de wijzers met slechts één oplaadbeurt tot wel dertig dagen werken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hotwire PR for MyKronoz
Rahat Rashid
mykronozus@hotwirepr.com

Contacts

Hotwire PR for MyKronoz
Rahat Rashid
mykronozus@hotwirepr.com