Sterke toename van beleggingen en nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorgsector in China in de komende 15 jaar

China introduceert het initiatief “Gezond China 2030” en zet zich in voor grondige hervormingen in de structuur van de zorgverlening in 2017. Met het oog daarop komen tijdens Healthcare China 2017, een conferentie voor beleggers in de gezondheidszorg in China, zakelijke insiders bijeen om bedrijven uit de sector te helpen te slagen binnen de snelgroeiende gezondheidszorgmarkt.

SHANGHAI--()--Oktober jongstleden werd een blauwdruk met het thema “Gezond China 2030” goedgekeurd door de Chinese regering. Het streven van dit initiatief is het realiseren van een gezond China in de komende 15 jaar. Rond 2030 zal de gezondheidszorgmarkt naar verwachting een omvang van $2,3 biljoen bereiken. Dit initiatief is illustratief voor de vastberadenheid van China om de structurele hervormingen in de zorgverlening in 2017 te verdiepen door de overcapaciteit aanzienlijk terug te dringen en de efficiëntie van de zorgverlening te verhogen, hetgeen zal vragen om strengere normen binnen de gezondheidszorgsector. In de komende 15 jaar zullen een sterke toename in de omvang van de beleggingen en grote veranderingen in de sector te zien zijn.

Healthcare China 2017, georganiseerd door Reed Sinopharm Exhibitions (RSE), is een platform voor internationale beleggers om meer te weten te komen over de dynamiek binnen de Chinese gezondheidszorgsector. Dit evenement zal plaatsvinden op 13-14 mei 2017 in Pullman Shanghai en zal worden bezocht door prominenten uit het bedrijfsleven, overheidsregulators, beleidsbepalers, onderzoekers en ondernemers, en zal zijn gericht op de drie belangrijkste terreinen voor beleggers—biogeneeskunde, medische apparaten en medische diensten.

STERK GROEIENDE MOGELIJKHEDEN

De gezondheidszorgmarkt van China zal volgens schattingen in een recent rapport van McKinsey & Co naar verwachting stijgen met een ongekend jaarlijks samengesteld groeipercentage van circa 12% tot $1 biljoen in 2020, vergeleken met $357 miljard in 2011. Tegen een achtergrond van belangrijke technologische veranderingen, zoals kunstmatige intelligentie, wordt de directeur van IBM Watson uitgenodigd om tijdens Healthcare China 2017 een lezing te houden met het thema “De toekomst van kunstmatige intelligentie in de medische sector”. Daarnaast zullen experts uit de sector markttrends bespreken en programma's van de overheid analyseren die zijn gericht op de bevordering van een gelaagd gezondheidszorgstelsel, effectief gebruik van geneesmiddelen en effectief beheer.

BEVORDERING VAN INTERNATIONALE SAMENWERKING

De gezondheidszorgsector in China trekt steeds meer investeringen van internationale beleggers die de Chinese markt willen betreden of hun aanwezigheid aldaar willen uitbreiden. Healthcare China 2017, waaraan de 60 belangrijkste innovatieve gezondheidszorgbedrijven van China op dit moment en meer dan 500 invloedrijke CEO's en partners van vooraanstaande beleggers zullen deelnemen, biedt een platform voor internationale bedrijven uit de gezondheidszorg om de kwaliteiten van hun producten en processen te demonstreren en meer te weten te komen over de regelgeving en het beleid van China met betrekking tot de sector.

Voor registratie en meer informatie over het evenement kunt u terecht op http://www.thishealthsummit.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn

Contacts

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn