Smiths Detection levert Nederlandse vliegvelden geavanceerde bagagescanners

LONDEN--()--Smiths Detection heeft een belangrijke order gekregen van de Amsterdamse luchthaven Schiphol voor de levering van apparatuur voor de controle van ruimbagage. De apparatuur voldoet aan de nieuwste EU-criteria, die in de EDS Standard 3 staan. Het contract gaat over de levering van 24 HI-SCAN 10080 XCT-systemen voor Schiphol en en een optie op zes exemplaren, die kunnen worden geïnstalleerd op de luchthavens van Lelystad, Rotterdam- Den Haag en Eindhoven.

De nieuwe generatie HI-SCAN 10080 XCT-scanners maakt gebruik van röntgentechnologie met hoge resolutie, computertomografie van medische kwaliteit en geavanceerde detectie-algoritmes. Samengevoegd garanderen deze technologieën een uitzonderlijk hoog veiligheidsniveau. De apparatuur signaleert niet alleen explosieven die in de nieuwe standaard zijn gespecificeerd, maar kan ook worden geüpgraded om te voldoen aan de vereisten van de toekomst, zoals de detectie van zelfgemaakte explosieven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Communications and Marketing (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Communications and Marketing (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com