Sport 10 en WGP Global werken samen aan rechtenbeheer voor de Braziliaanse voetballegende Pelé

LONDEN--()--Sport 10 en WGP Global hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een samenwerkingsovereenkomst hebben bekrachtigd voor de ontwikkeling en uitbreiding van de commerciële rechten van Edson Arantes do Nascimento ‘Pelé’. Sport 10 heeft WGP Global aangesteld voor de harmonisatie van rechtenbeheer in de belangrijke regio’s Azië, Rusland, de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten en Australazië.

Voetbal is op een wereldbevolking van zeven miljard mensen de populairste sport, en Pelé is het grootste icoon van dit prachtige spel. De tot voetballer van de eeuw gekroonde Pelé speelde zijn bijna twintigjarige carrière voor de club uit zijn jeugd, Santos, sleepte met het Braziliaans elftal drie Wereldbekers in de wacht en is de topscorer aller tijden; een record dat hoogstwaarschijnlijk niet wordt verbroken. Pelé zet zich sinds zijn laatste wedstrijd in 1977 nog altijd in voor de sport en maatschappij als woordvoerder, ambassadeur en filantroop.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WGP Global
Adam Williams
0203 6933022
admin@wgp.global

Contacts

WGP Global
Adam Williams
0203 6933022
admin@wgp.global