MICHAEL KORS ACCESS breidt uit met nieuwe smartwatches, nieuwe apps, nieuwe horlogeplaten en nieuwe markten

Michael Kors Access Gage Hybrid Smartwatch (Photo:Business Wire)

LONDEN--()--Michael Kors (NYSE: KORS), een wereldwijd luxe modemerk, kondigt met genoegen een groot aantal nieuwe producten en initiatieven aan die zijn ontworpen om de groei en de opwinding rond de lancering van MICHAEL KORS ACCESS, de lijn van smartwatches en activiteitstrackers van het merk, van het afgelopen najaar verder te bevorderen.

“Het is mij duidelijk dat de toekomst van de mode geweldig design, persoonlijke stijl en innovatieve technologie zal combineren,” aldus Michael Kors, “En de geweldige respons op MICHEAL KORS ACCESS heeft bevestigd dat de toekomst nu is. We zijn erg enthousiast om deze volgende generatie smartwatches en hybriden aan te bieden.”

Speciale aantekening:

 • DE INTRODUCTIE VAN TWEE NIEUWE TOUCHSCREEN SMARTWATCHES:
  DE SOFIE VOOR VROUWEN EN DE GRAYSON VOOR MANNEN
  Deze toevoegingen aan het assortiment smartwatches zijn voorzien van bijgewerkte software en een prachtig AMOLED (actieve matrix organische lichtgevende diode) touchscreen display, en zijn ontworpen, zoals de lopende stijlen Bradshaw en Dylan, voor de klant die alles wil: technologische innovatie, sociale connectiviteit en geweldige stijl.

  De gestroomlijnde en vrouwelijke Sofie heeft een dun, lichtgewicht horlogeframe met een pavé-vatting en een volledig rond display. Het wordt aangeboden in acht verschillende plaat- en armbandcombinaties, met zeven verwisselbare polsbandopties met snelle ontgrendeling.

  De Grayson, gemaakt als een aanvulling op de 24/7 levensstijl van de moderne man, combineert luxe met een sportieve goede look, en heeft een volledig ronde wijzerplaat met een roterende kroon voor snel scrollen. Hij wordt aangeboden met goudkleurige, roestvrijstalen, en blauwe en zwarte ion-plaat, met vier verwisselbare polsbandopties.

  Net als alle andere wearables van MICHEAL KORS ACCESS zijn de Sofie en de Grayson compatibel met zowel Android™- als iOS®-telefoons dankzij de ultramoderne technologie die mogelijk is gemaakt door een samenwerking met Google en het Android Wear™ 2.0 smartwatch platform. Ze beschikken over het Qualcomm Snapdragon™ Wear 2100 system-on-a-chip.
 • EEN BELANGRIJKE UITBREIDING VAN SMARTWATCHES VOOR MANNEN
  Michael Kors is van mening dat smartwatches voor mannen een belangrijke kans zijn voor de toekomst. In aanvulling op de nieuwe touchscreen smartwatch introduceert het merk ook twee nieuwe hybride smartwatch stijlen voor mannen en wordt het bestaande Gage hybride assortiment uitgebreid. Samen zullen deze nieuwe opties de Michael Kors-man een breed scala aan uitzonderlijke ogende smartwatch ontwerpen bieden, uitgebreid met de fitness-tracking, slaap-tracking en meldingen die hij het nuttigst vindt.
 • DE EVOLUTIE VAN DE MICHAEL KORS ACCESS MICRO APP
  De volgende iteratie van de app is voorzien van boeiende, sociaal gedreven functionaliteit, evenals nieuwe, aanpasbare digitale horlogeplaten. My Social is een functie waarmee de gebruiker verbinding kan maken met zijn of haar Instagram-account en een persoonlijke foto als horlogeplaat kan instellen. Met behulp van de app kunt u uw Instagram-feed doorscrollen, een favoriete afbeelding selecteren en zelfs filters toepassen, waardoor een horlogeplaat wordt gecreëerd die net zo persoonlijk is als uw leven. Tot eind 2017 zal het merk 15 nieuwe digitale horlogeplaten hebben vrijgegeven, allemaal voorzien van meerdere aanpasbare elementen.
 • DE LANCERING VAN MICHAEL KORS ACCESS IN NIEUWE WERELDWIJDE MARKTEN
  Het merk zal in 2017 zijn draagbare technologielijn in een aantal nieuwe markten lanceren, waaronder het vasteland van China, Brazilië en vele anderen.

“MICHAEL KORS ACCESS display smartwatches zijn een zeer populaire keuze voor gebruikers die een horloge willen dragen dat zowel stijlvol als functioneel is,” stelt David Singleton, Vice President van Android Engineering, Google. “We zijn erg verheugd om de samenwerking met Michael Kors voort te zetten om mooie nieuwe apparaten te creëren waarmee mensen hun stijl kunnen uiten terwijl ze tegelijkertijd verbonden blijven door middel van de nieuwste functies van Android 2.0 Wear.”

“Toen we aan de lancering begonnen, hebben we gezegd dat we onze draagbare technologielijn willen laten groeien door goed te luisteren naar onze klanten,” verklaart John Idol, voorzitter en CEO van Michael Kors. “Ze hebben duidelijk gemaakt dat ze het geweldig vinden om verbinding te kunnen maken, dat ze houden van het gemak van de meldingen van hun favoriete apps, en dat ze nooit genoeg krijgen van aanpasbaarheid. We zijn ingenomen met het feit dat we uitzonderlijke nieuwe smartwatches en software introduceren die leveren op deze en andere gebieden, en dat in meer markten dan ooit.”

MICHAEL KORS ACCESS touchscreen smartwatches zijn verkrijgbaar vanaf USD 350. Hybride smartwatches zijn verkrijgbaar vanaf USD 250. Activiteitstrackers zijn verkrijgbaar vanaf USD 95.Alle producten zijn verkrijgbaar in Michael Kors winkels, via MichaelKors.com, en in selecte warenhuizen en gespecialiseerde winkels.

OVER MICHAEL KORS ACCESS TOUCHSCREEN SMARTWATCHES

Alle MICHAEL KORS ACCESS touchscreen smartwatches bieden aanpasbare functies die perfect zijn voor de verfijnde, drukke en sociaal verbonden klanten van het merk:

 • Exclusieve Michael Kors horlogeplaten die veranderen met een veegbeweging - of het nu gaat om een digitaal chronograafontwerp voor de sportschool of een glinsterende, geanimeerde pavé voor de nacht
 • Honderden mogelijke combinaties van horlogeplaat, kleur en sub-wijzerplaten
 • Een touchscreen display smartwatch voorzien van Android Wear 2.0 die het volgende biedt:
  • Download gemakkelijk apps van derden via de Google Play Store op het horloge
  • Ontmoet uw Google Assistant™ door de aan/uit-knop vast te houden of door te zeggen "Ok Google." Vraag over het weer, stel een herinnering in, krijg een routebeschrijving en meer.
  • Pas horlogeplaten, kleurencombinaties en informatie aan om aan te sluiten bij uw stijl, uw humeur en uw leven
  • Houd hardloopsessies, fietstochten, krachttraining (bijv. pull-ups en push-ups) en nog veel meer bij door middel van Google Fit
  • Meet calorieën, tempo, afstand en extra oefeningen op basis van de instellingen
  • Stream muziek direct vanaf het horloge als u verbonden bent met de telefoon of WiFi met behulp van de Google Play Music app.
 • Verwisselbare leren, siliconen en roestvrijstalen polsbandjes
 • Stijlen voor mannen en vrouwen
 • Magnetisch opladen

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U TERECHT OP:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access
Destination Kors: http://www.destinationkors.com/
Michael Kors op Instagram: http://instagram.com/michaelkors
Michael Kors op Facebook: http://www.facebook.com/michaelkors
Michael Kors op YouTube: https://www.youtube.com/user/michaelkors
Michael Kors op Snapchat: https://www.snapchat.com/add/michaelkors
Michael Kors op Twitter: http://twitter.com/michaelkors
Michael Kors op Pinterest: https://www.pinterest.com/michaelkors/
Michael Kors op Weibo: http://weibo.com/michaelkors
Zoek naar 'Michael Kors' op Weixin en WeChat
Zoek naar 'Michael Kors' op LINE Japan

Over Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, veelvuldig bekroonde ontwerper van luxe accessoires en confectiekleding. Het bedrijf dat zijn naam draagt, opgericht in 1981, produceert momenteel een productassortiment onder de namen Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors en Michael Kors Mens, waaronder accessoires, confectie, schoeisel, draagbare technologie, horloges en een complete lijn van parfumerieproducten. Michael Kors-winkels, geexploiteerd door het bedrijf zelf of door licentiepartners, zijn te vinden in enkele van de meest prestigieuze steden ter wereld, waaronder New York, Beverly Hills, Chicago, Londen, Milaan, Parijs, München, Istanboel, Dubai, Seoul, Tokio en Hongkong.

Uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst. U dient niet overmatig te vertrouwen op dergelijke uitspraken, omdat ze onderhevig zijn aan talrijke onzekerheden en factoren met betrekking tot de activiteiten en zakelijke omgeving van het bedrijf die allemaal moeilijk te voorspellen zijn en waarvan vele buiten de controle van het bedrijf vallen. Uitspraken met betrekking tot de toekomst omvatten informatie over mogelijke of veronderstelde toekomstige resultaten van activiteiten van het bedrijf, waaronder beschrijvingen van de bedrijfsstrategie. Deze uitspraken bevatten vaak woorden zoals 'kunnen,' 'zullen,' 'moeten,' 'geloven,' 'verwachten,' 'streven,' 'anticiperen,' 'van plan zijn,' 'plannen,' 'schatten' of soortgelijke uitdrukkingen. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht zijn gebaseerd op veronderstellingen die het bedrijf heeft gemaakt in het licht van de ervaring van het management in de industrie, alsmede de perceptie van historische trends, huidige omstandigheden, verwachte toekomstige ontwikkelingen en andere factoren waarvan zij van mening is dat ze geschikt zijn onder de omstandigheden. U moet begrijpen dat deze uitspraken geen garanties zijn voor prestaties of resultaten. Ze omvatten bekende en onbekende risico's, onzekerheden en aannames. Hoewel het bedrijf gelooft dat deze uitspraken met betrekking tot de toekomst gebaseerd zijn op redelijke veronderstellingen, moet u zich ervan bewust zijn dat vele factoren van invloed kunnen zijn op de werkelijke financiële resultaten of de resultaten van activiteiten en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk afwijken van die genoemd worden in deze uitspraken met betrekking tot de toekomst. Deze factoren worden uitgebreider besproken in het hoofdstuk 'Risicofactoren' en elders in het jaarverslag van het bedrijf op Formulier 10-K voor het fiscale jaar dat eindigde op 2 april 2016 (deponeringsnr. 001-35368), en het kwartaalverslag op Formulier 10-Q (deponeringsnr.. 001-35368) voor het fiscale kwartaal dat eindigde op 2 juli 2016, gedeponeerd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Android Wear™ vereist een telefoon met Android 4.3+ of iOS 8.2+. Ondersteunde functies kunnen variëren tussen platformen. Ga naar g.co/wearcheck op uw Android-telefoon of iPhone® om te zien of uw apparaat compatibel is.
Google, Android en Android Wear zijn handelsmerken van Google Inc.
iPhone is een handelsmerk van Apple, Inc. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ICR Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
of
voor de media:
ICR Inc.
Alecia Pulman, 646-277-1231
KorsPR@icrinc.com

Contacts

ICR Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
of
voor de media:
ICR Inc.
Alecia Pulman, 646-277-1231
KorsPR@icrinc.com