WeatherRisk en Weatherzone werken samen met Earth Networks voor superieure weersvoorspellingen en -waarschuwingen in Taiwan

GERMANTOWN, Md. & TAIPEI, Taiwan & NORTH SYDNEY, Australië--()--Earth NetworksWeatherRisk en Weatherzone hebben vandaag een joint venture van WeatherRisk en Weatherzone aangekondigd. De nieuw onderneming ontwikkelt een uniek, nieuw netwerk voor de detectie van bliksem in Taiwan. Dit netwerk maakt gebruik van Earth Networks’ technologie voor de wereldwijde signalering van bliksem. Deze bekendmaking komt in de aanloop naar InterMET Asia 2017, een belangrijke internationale conferentie voor de weer- en klimaatbranche met het doel de gevaren van noodweer en klimaatverandering te verkleinen en onder controle te houden.

De joint venture van WeatherRisk, een belangrijke informatiedienst over het weer in Taiwan, en Weatherzone, een toonaangevende Australische commerciële weerdienst, is gericht op de ontwikkeling van een nieuw bliksemnetwerk in Taiwan. Dit netwerk wordt ondersteund door Earth Networks’ Global Lightning Network, dat geavanceerde capaciteiten heeft voor de detectie van bliksem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bluetext PR for Earth Networks
Brian Lustig, +1 202-469-3608
brian@bluetext.com

Contacts

Bluetext PR for Earth Networks
Brian Lustig, +1 202-469-3608
brian@bluetext.com