Nieuwe draagbare XRF-meter Vanta voor RoHS en consumentveiligheid garandeert betrouwbare controle op giftige metalen

New Vanta analyzer for regulatory compliance testing. (Photo: Business Wire)

WALTHAM, Mass.--()--Olympus’ nieuwste toevoeging aan zijn serie draagbare XRF-meters Vanta™ is optimaal ontworpen om te voldoen aan de Richtlijn betreffende de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS-richtlijn) en andere lokale of internationale regels. Net zoals alle andere Vanta-meters combineert dit model snelle, accurate resultaten met duurzaam design voor maximale uptime en lagere gebruikskosten.

Vanta-meters verzorgen ter plekke chemische analyse, voor een snelle controle op giftige metalen als lood, cadmium, kwik, chroom en broom. Zo wordt het mogelijk snel te bepalen of consumentproducten als speelgoed, kleding, schoeisel en elektronica voldoet aan de RoHS-regels. De uitmuntende sensitiviteit en herhaalbaarheid stellen Vanta-meters zorgen voor een lage ondergrens voor detectie, ten gunste van betrouwbaar toezicht op gereguleerde elementen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Olympus Corporation
Michelle Wright, 781-419-3664
Michelle.Wright@olympus-ossa.com

Contacts

Media Contact:
Olympus Corporation
Michelle Wright, 781-419-3664
Michelle.Wright@olympus-ossa.com