H.I.G. Capital verkoopt portefeuille met Nederlands licht-industrieel vastgoed

LONDEN--()--H.I.G. Capital, LLC (“H.I.G.”), een toonaangevende participatiemaatschappij en alternatieve investeerder met meer dan 20 miljard euro aan privévermogen onder beheer, heeft vandaag bekendgemaakt dat een van zijn zusterondernemingen de verkoop van een portefeuille met licht-industrieel vastgoed aan vastgoedfondsen van Blackstone heeft afgerond. De portefeuille bestaat uit 26 onroerende goederen voor meerdere huurders met een totaaloppervlak van 264.000 vierkante meter. De financiële details van de verkoop zijn niet bekendgemaakt.

H.I.G. kocht de portefeuille, die voornamelijk uit hoogrenderend industrieel vastgoed in Nederland bestaat, tussen 2013 en 2014 in drie tranches.

Algemeen directeur van H.I.G. Realty Partners Riccardo Dallolio zei: “Deze transactie is een goed voorbeeld van de waardeverhogende werkwijze van H.I.G., die wederom heeft geleid tot een uitkomst met uitstekende resultaten voor H.I.G. en zijn investeerders.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

H.I.G. Capital
Riccardo Dallolio, +44 (0) 207 318 5700
Managing Director
rdallolio@higcapital.com

Contacts

H.I.G. Capital
Riccardo Dallolio, +44 (0) 207 318 5700
Managing Director
rdallolio@higcapital.com