Masimo kondigt CE-markering voor non-invasieve bloeddrukmeting met Rad-97™ Pulse CO-Oximeter® en verbindingshub aan

Masimo Rad-97™ Pulse CO-Oximeter® and Connectivity Hub with Noninvasive Blood Pressure (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft een CE-markering gekregen voor niet-invasieve bloeddrukmetingen met de Rad-97™ Pulse CO-Oximeter® en de bijbehorende verbindingshub. Rad-97 meet het zuurstofgehalte in bloed met Measure-through Motion en Low Perfusion™ SET®, maar biedt met rainbow® ook technologie voor non-invasief toezicht op de samenstelling van bloed. Dit alles in een onafhankelijk werkend, compact apparaat dat gegevens kan versturen naar andere apparaten met internetverbinding.

Rad-97 met non-invasieve bloeddrukmetingen stelt artsen in staat de slagaderlijke bloeddruk te meten bij volwassenen, kinderen en pasgeborenen. Daarvoor zijn drie meetmethodes voorhanden: steekproefsgewijs, met automatische interval en als doorlopende meting voor een bepaalde tijd. Een ingebouwd portaal biedt medici de mogelijkheid de opblaasbare band direct aan Rad-97 te koppelen. Het portaal is compatibel met wegwerpbanden en banden voor hergebruik, waarmee dit ontwerp geschikt is voor verschillende types patiënten, wat de betrouwbaarheid en het comfort voor de patiënt ten goede komt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com