L&T Infotech valgt som strategisk partner av det skandinaviske energiselskapet OKQ8 Scandinavia

LTI vil levere applikasjonsutviklings- og vedlikeholdstjenester for omdanning av IT-systemer og virksomhetsprosesser

MUMBAI, India--()--Ledende global leverandør av IT-tjenester og løsninger L&T Infotech eller LTI (NSE: LTI, BSE: 540005) har i dag annonsert signering av et flerårig strategisk partnerskap med OKQ8 Scandinavia, et av Skandinavias største energiselskaper. Som en del av avtalen vil LTI levere applikasjonsutviklings- og vedlikeholdstjenester, samt hjelpe OKQ8 Scandinavia med å omdanne deres IT-systemer og virksomhetsprosesser.

Med kundeopplevelse som et kjerneelement i sin visjon, har OKQ8 Scandinavia valgt LTI som en strategisk partner for å stabilisere sine IT-operasjoner, bringe smidighet inn i virksomheten, oppfylle sitt etterlevelsesoppdrag, og forbedre kundetilfredshet. LTI ble valgt for sin teknologiske ekspertise, sin erfaring både fra detaljsalg, energi- og bankvirksomhet, sin sterke tilstedeværelse i Norden og sin samarbeidsorienterte tilnærming.

LTI vil gi full utnyttelse av sin Microsoft-kapasitet for produkter som Microsoft AX ERP, CRM, integrasjonsplattformen BizTalk, Office 365 og samarbeidsplattformen for å hjelpe OKQ8 Scandinavia med å oppnå digitalt lederskap.

Maja Robertsson, direktør for IT og logistikk i OKQ8 Scandinavia, sier: «Det føles virkelig godt å ha funnet en strategisk IT-partner i L&T Infotech. Vårt partnerskap vil gi oss utallige fordeler og vil gjøre det mulig for oss å forbedre vår virksomhet enda mer.»

Sarbajit Deb, Chief Business Officer for Region Norden, LTI, sier: «Dette engasjementet er et storartet eksempel på selskaper som forenkler sin IT-arkitektur for å forvandle IT til en strategisk fordel. Vi er henrykt over dette partnerskapet, da det gir bedret utnyttelse av den rette blandingen av vår teknologiske ekspertise, domenekunnskap og sterke tilstedeværelse i den nordiske regionen. Vi forplikter oss til å hjelpe OKQ8 Scandinavia med å utforme rikere erfaringer for sine klienter.»

Om OKQ8 Scandinavia:

OKQ8 Scandinavia, som er OKQ8-AB i Sverige og Q8 A/S i Danmark, er en av Nordens største energidistributører. Vår visjon er å være det naturlige valget for sjåfører og energikunder. Vår forretningsidé er å være tett på forbrukeren, gi våre medlemmer gode fordeler og gjøre livet enkelt for alle våre kunder. OKQ8 Scandinavia er aktiv i å drive utviklingen av mer klimavennlige og miljøvennlige drivstoff og produkter. I Sverige er OKQ8-AB blitt nominert som det mest bærekraftige oljeselskapet i merkevaregjennomgangen Bærekraftige merker de siste fem årene. Som medlem av fellesskapsinitiativet FNs Global Compact støtter OKQ8 Scandinavia aktivt opp om FNs ti prinsipper om menneskerettigheter, arbeid, miljø og korrupsjonsbekjempelse. Les mer på www.okq8.se.

Om LTI:

Larsen & Toubro Infotech, eller LTI, er en global leverandør av IT-tjenester og løsninger med tilstedeværelse i 28 land. Vi løser komplekse forretningsutfordringer der det digitale og fysiske løper sammen, ved hjelp av vår erfaring fra den virkelige verden og vår klientfokusering. Vi setter våre klienter i stand til å bygge innovative forretningsmodeller, høyne driftsmessig effektivitet og skape fengslende kundeopplevelser. Besøk oss på www.Lntinfotech.com eller send oss e-post på info@Lntinfotech.com for mer informasjon.

Opprett forbindelse med LTI:

Den originale kildeteksten for denne meldingen er den offisielle og autoriserte versjonen. Oversettelser leveres bare som et hjelpemiddel og må kontrolleres mot kildeteksten som er den eneste versjonen av teksten som er juridisk bindende.

Contacts

L&T Infotech
Neelian Homem
PR & Media Relations – India
+91-900-434-5540
neelian.homem@lntinfotech.com
eller
Karin Bakis
PR & Media Relations – USA
+1-978-758-3546
karin.bakis@lntinfotech.com
eller
Katrina Dixon
PR & Media Relations – Europe
+44-771-475-3308
Katrina.dixon@lntinfotech.com

Contacts

L&T Infotech
Neelian Homem
PR & Media Relations – India
+91-900-434-5540
neelian.homem@lntinfotech.com
eller
Karin Bakis
PR & Media Relations – USA
+1-978-758-3546
karin.bakis@lntinfotech.com
eller
Katrina Dixon
PR & Media Relations – Europe
+44-771-475-3308
Katrina.dixon@lntinfotech.com