BAI opent inschrijving voor Global Innovation Awards 2017

CHICAGO--()--Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de BAI Global Innovation Awards van 2017. De BAI Awards zijn onderverdeeld in tien categorieën en dertien prijzen, die worden uitgereikt ter ere van innovatie in de financiële dienstverlening. Nominaties worden geaccepteerd tot vrijdag 28 april. Aan het einde van de zomer wordt de shortlist van genomineerden bekendgemaakt. De prijzen worden uitgereikt op BAI Beacon 2017 (4-5 oktober 2017) in Atlanta.

De Global Innovation Awards fungeren als katalysator voor innovatie in financiële dienstverlening. Daarmee vormen de prijzen al sinds 2011 een mondiaal platform ter inspiratie en verbinding van vooruitstrevende financieel dienstverleners, die positieve veranderingen bevorderen en zodoende de gehele sector vooruithelpen. Dit heeft een positieve impact op de klantervaring, efficiëntie en winstgevendheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BAI, Chicago, USA
Jennifer Divelbiss, 312-683-2346
jdivelbiss@bai.org

Contacts

BAI, Chicago, USA
Jennifer Divelbiss, 312-683-2346
jdivelbiss@bai.org