Tests van waterkwaliteit tien keer sneller dan standaard door nieuwe samenwerking tussen Promega en Applitek

Promega Corporation and AppliTek are teaming to offer advanced technology for microbial pathogen monitoring of process water and drinking water sources. The EZ-ATP® On-line Microbiology Analyzer by AppliTek now uses highly sensitive Promega ATP Water Glo™ reagent to determine microbial pathogen load in water through measurement of adenosine triphosphate (ATP). (Photo: Business Wire)

MADISON, Wis.--()--De waterindustrie heeft vanaf nu toegang tot betrouwbare online metingen van waterkwaliteit met een tien keer hogere sensitiviteit dan de huidige standaard. Promega Corporation en AppliTek (uit België) bundelen hun krachten en leveren geavanceerde technologie voor microbiële controle van drink- en proceswater op ziekteverwekkers.

De EZ-ATP® On-line Microbiology Analyzer van AppliTek werkt met de zeer gevoelige reactant Promega ATP Water Glo™ om microbiële ziekteverwekkers in water op te sporen. Dit gebeurt door middel van metingen van adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is een essentieel element in alle levende cellen en organismen, dus de kleinste wisselingen in het ATP-gehalte werken als vroege waarschuwing voor de mogelijke aanwezigheid van gevaarlijke ziekteverwekkers, waarmee het een handig hulpmiddel is voor microbiële controle.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Penny Patterson
Sr. Director, Communications
Promega Corporation
Phone: (608) 274-4330
E-mail: penny.patterson@promega.com

Contacts

Penny Patterson
Sr. Director, Communications
Promega Corporation
Phone: (608) 274-4330
E-mail: penny.patterson@promega.com