Brand Embassy benoemt investeerder en salesspecialist Jan Přerovský tot chief revenue officer die in 2020 omzet van 100 miljoen dollar genereert

LONDEN--()--Het goed beoordeelde serviceplatform Brand Embassy heeft vandaag bekendgemaakt dat de tech-salesspecialist en investeerder Jan Přerovský is benoemd tot chief revenue officer. In die hoedanigheid heeft hij de opdracht in 2021 een jaaromzet van 100 miljoen dollar te genereren.

“Ik kom op een belangrijk moment bij Brand Embassy. We hebben in de afgelopen vijf jaar onze omzet jaarlijks verdubbeld, en nu is het moment aangebroken om onze doelstellingen flink op te schroeven en te mikken op een omzet van 100 miljoen dollar in 2021. Ik heb er vertrouwen in. Niet alleen om dat we al twee jaar op rij door TrustRadius zijn uitgeroepen tot het betrouwbaarste klantenserviceplatform, maar ook omdat we actief zijn in meer dan dertig landen, waar grote cliënten en snelgroeiende mkb-bedrijven ondersteunen”, zei Jan Přerovský.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brand Embassy
Brendan Donnellan
Brendan.donnellan@brandembassy.com

Release Summary

Top-rated customer service platform, Brand Embassy, targets $100M revenues by 2021, with the appointment of Chief Revenue Officer, Jan Prerovsky.

Contacts

Brand Embassy
Brendan Donnellan
Brendan.donnellan@brandembassy.com