Mavenir onthult RCS-cloudplatform dat als platform en interconnectiehub wereldwijd RCS-diensten faciliteert voor operators

Mavenir RCS Cloud Platform and Hub - On Premise, Hosted, Interconnection (Photo: Business Wire)

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, internationaal leider in softwaregedefinieerde oplossingen met een mondiale basis van communicatiesystemen voor meer dan 3,5 miljard abonnees van meer dan 350 operators, heeft vandaag zijn cloudbased platform en hub voor Rich Communication Services (RCS) onthuld. Daarmee verruimt het bedrijf zijn internationaal gebruikte pakket RCS-oplossingen, die wereldwijd al tientallen miljoenen abonnees helpen.

Met zijn nieuwe RCS-platform en -hub biedt Mavenir communicatiedienstverleners een innovatieve methode voor snelle en efficiƫnte invoering van veilige en geavanceerde communicatiemiddelen. Tegelijkertijd biedt het nieuwe middelen voor de verzilvering van communicatiediensten, zonder de hoge kosten en complexe processen die doorgaans gepaard gaan met grootschalige infrastructuurprojecten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir Media Contact:
Maria Hudson
SVP, Head of Corporate Marketing
maria.hudson@xura.com
M: +44 (0) 7894604040

Contacts

Mavenir Media Contact:
Maria Hudson
SVP, Head of Corporate Marketing
maria.hudson@xura.com
M: +44 (0) 7894604040