YuppTV onthult Originals en brengt digitale kijker onconventionele verhalen en cinematografische brille

HYDERABAD, India--()--Mr. Uday Reddy, oprichter en ceo van YuppTV, heeft samen met merkambassadeur en superster Mahesh Babu de YuppTV Originals gelanceerd. Daarmee zet het over-the-topplatform zijn eerste stappen in de productie van eigen, originele programma’s. Door concepten te verkennen die cinema overstijgen, brengt YuppTV Originals samen met toptalent uit de filmindustrie onconventionele storytelling. De nieuwe programma’s worden exclusief op YuppTV aangeboden in serievorm.

Bij de lancering zei Uday Reddy: “We hebben in 2006 de entertainmentsector ontwricht met de lancering van YuppTV. Met YuppTV Originals willen we content ontwrichten. Daarbij volgen we de ontwikkelingen bij ons publiek en onze visie op kwalitatief hoogstaande content. Daarnaast steunt YuppTV programmamakers, doordat het hun direct toegang geeft tot het publiek en zodoende de distributie stroomlijnt. Ik heet onze partners uit de filmwereld hartelijk welkom en garandeer geweldige groei van het ecosysteem.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055