Sulzer: nieuw wegwerpproduct voor toediening materialen met twee bestanddelen

The new single-use Unit Dose 0.5ml is a hygienic application system for two-component materials. Image source: Sulzer Mixpac, may be used free of charge. (Photo: Business Wire)

HAAG, Zwitserland & KEULEN, Duitsland--()--Sulzer onthult een gloednieuw product op IDS 2017 in Keulen: de Unit Dose 0.5 ml. Dit hygiënische middel voor eenmalig gebruik bespaart tijd bij de toediening van materialen uit twee componenten en is gemakkelijk in het gebruik.

Sulzer Mixpac AG – dochteronderneming van Sulzer Ltd., internationaal toonaangevend in de productie en distributie van technologie voor het toedienen en mixen van vloeistoffen- stelt de nieuwe Unit Dose 0.5ml tentoon op IDS in Keulen, dat van 21 tot 25 maart 2017 de deuren opent. Het wegwerpproduct is ontworpen voor tandheelkundig materiaal met twee bestanddelen, zoals cement en bleekmiddelen voor het gebit. “De Unit Dose 0.5ml vereenvoudigt de toediening van cementsoorten en bespaart tijd, wat de hygiëne en veiligheid uiteindelijk verbetert”, legt Martina Strasser, hoofd sales van de afdeling Tandheelkunde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sulzer
Samuel Fitzi
Marketing Project Manager Dental, Sulzer Mixpac AG
Tel: +41 (0)81 7722177
samuel.fitzi@sulzer.com

Release Summary

Sulzer: New disposable application system for 2-K materials – Sulzer Mixpac AG launches time-saving and hygienic Unit Dose 0.5ml

Contacts

Sulzer
Samuel Fitzi
Marketing Project Manager Dental, Sulzer Mixpac AG
Tel: +41 (0)81 7722177
samuel.fitzi@sulzer.com