Performance Horizon breidt zijn privénetwerk- en partnermarketingplatformactiviteiten uit naar Duitsland

Vanwege het succes bij Duitse klanten opent het bedrijf een nieuw regionaal hoofdkwartier en neemt het een toonaangevende Duitse general manager aan

HAMBURG, Duitsland--()--Performance Horizon, de leverancier van het toonaangevend SaaS-platform voor ondernemingen voor inschaling van partnerverbanden in privénetwerken, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf officieel uitbreidt naar Duitstalig Europa met een nieuw hoofdkantoor in Hamburg en Oskar Stenzel als general manager voor Duitsland. De uitbreiding is een gevolg van de snel groeiende bedrijfsactiviteiten in Duitsland en gaat de Duitstalige klanten in de regio en in heel Europa een betere service bieden.

Bekende merknamen in reiswereld, de detailhandel, financiën en telecommunicatie vertrouwen op Performance Horizon en zijn platform voor ondernemingen om hun geassocieerde en marketingpartnerverbanden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in te schalen om nieuwe klanten te werven, omzet te laten groeien en de rentabiliteit te verbeteren. Door het platform kunnen klanten partnerverbanden inschalen, de prestaties van hun partners optimaliseren, de afstemming automatiseren, en gegevens in bestaande werkstromen en systemen integreren via de open architectuur, en bovendien wereldwijd betalingen van partners verwerken.

Oskar Stenzel, general manager voor Duitsland, leidt Performance Horizon GmbH dat in de loop van 2017 nog veel successen van klanten en verkoopmedewerkers zal toevoegen. Tot voor kort gaf dhr. Stenzel leiding aan de uitbreiding in Midden-Europa als Executive Director of Sales bij MarketShare, een Neustar bedrijf. Daarvoor was hij staflid bij Hootsuite en Efficient Frontier in Duitsland. Dhr. Stenzel heeft gestudeerd aan de universiteit Santa Barbara (UCSB) in Californië en is afgestudeerd in de bedrijfskunde aan de DHBW Heidenheim.

Het Duitse hoofdkwartier en de personeelsuitbreiding van Performance Horizon bouwen voort op de bestaande regionale klantondersteuning en infrastructuur van het bedrijf. Duitse klanten genoten al technische ondersteuning in Duitsland, en het datacenter van Performance Horizon is gevestigd in Frankfurt om te garanderen dat de privacy van Duitse bedrijven en hun consumenten afdoende wordt beschermd.

“Door de technologie van Performance Horizon kunnen we met onze belangrijkste partners marketingprogramma's beheren om winstgevende omzetten te genereren en ze op basis van hun prestaties gepast te belonen,” zegt Martin Jäger, Team Lead Affiliate Management Europe of AO.de, en hij vervolgt, “De technologie biedt ons een concurrentievoordeel, met name door een sterke en directe relatie met onze partners in Duitsland op te bouwen.”

Al jaren biedt Performance Horizon zijn Duitstalige klanten op maat gesneden ondersteuning bij het opzetten en migreren van partners op het platform. Het Customer Success team van Performance Horizon biedt continue ondersteuning zodat klanten de partnerprestaties kunnen optimaliseren en hun programma kunnen laten groeien.

Over Performance Horizon

Performance Horizon is de toonaangevende leverancier van SaaS-producten voor partnermarketing waardoor grote bedrijven via hun marketingpartners en gelieerde ondernemingen hun zakelijke activiteiten aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Bekende namen in reiswereld, de detailhandel en financiën in de wereld vertrouwen op het bijzonder schaalbare platform van Performance Horizon dat op dit moment meer dan 200.000 marketingpartners in 183 landen in de hele wereld telt. De voordelen zijn ondere andere bijzonder flexibele mogelijkheden om partners en gelieerde bedrijven te beheren; realtime de prestatie op het web en op mobiele apps te meten en te analyseren; betalingsverwerking en verrekening in 60 valuta's.

Performance Horizon heeft kantoren in de VS, het VK, Duitsland, Japan en Australië, en wordt ondersteund door toonaangevende investeerders waaronder Mithril, Greycroft Partners en DN Capital. Voor meer informatie gaat u naar http://www.performancehorizon.com of volgt u @tweetphg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Indicate Media
Peter Moran, 347-880-2895
peter@indicatemedia.com

Contacts

Indicate Media
Peter Moran, 347-880-2895
peter@indicatemedia.com