JAKKS kondigt verkoop aan van 19,3 miljoen dollar aan gewone aandelen

SANTA MONICA, Calif.--()--JAKKS Pacific, Inc. (NASDAQ: JAKK) heeft vandaag bekendgemaakt een akkoord te hebben gesloten met Hong Kong Meisheng Culture Company Ltd. (“Meisheng”) over de verkoop van 3.660.891 gewone aandelen van het bedrijf aan Meisheng voor een totaalbedrag van 19,3 miljoen dollar. De transactie moet nog worden goedgekeurd door de aandeelhouders van Meishengs moederbedrijf (Meisheng Culture & Creative Corp., Ltd.) en toezichthouders in China.

Stephen Berman, bestuursvoorzitter en ceo van JAKKS, zei: “Als maker van kinderproducten, speelgoed en animaties waarderen we de grote nieuwe mogelijkheden die de Chinese markt biedt. We zijn erg blij dat Meisheng heeft besloten te investeren in aandelen van JAKKS. Dit versterkt onze bestaande band als joint-venturepartners in twee gedeelde ondernemingen: één die JAKKS-producten distribueert in China en een andere die nieuwe animatieprogramma’s ontwikkelt voor JAKKS en Meisheng. We gaan ervan uit dat de diepere band met Meisheng ons een gunstige uitgangspositie verschaft voor nieuwe grote kansen in China.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JAKKS Pacific, Inc.
Sara Rosales Montalvo, 424-268-9363
SaraRM@jakks.net
or
Joel Bennett, 310-455-6210
JoelB@jakks.net

Contacts

JAKKS Pacific, Inc.
Sara Rosales Montalvo, 424-268-9363
SaraRM@jakks.net
or
Joel Bennett, 310-455-6210
JoelB@jakks.net