DXB verbluft passagiers met ‘s werelds snelste gratis wifiverbinding voor luchthavens

Dubai Airports unleashes WOW-Fi - the world's fastest free wi-fi connection at an airport - which provides internet connection up to a staggering 100mbps surpassing all other airports. (Photo: ME NewsWire)

DUBAI, United Arab Emirates--()--Dubai Airports heeft ‘s werelds snelste wifiverbinding geïnstalleerd op DXB, waar maandelijks miljoenen passagiers komen. De service, met toepasselijke naam WOW-Fi, levert internetverbindingen met een verbluffende snelheid van 100mbps, waarmee het alle andere luchthavens aftroeft.

WOW-Fi volgt op de upgrade van de gratis en onbegrensde wifiverbinding op Dubai International (DXB) en Dubai World Central (DWC) in december.

Topman voor infrastructuur en technologie van Dubai Airports Michael Ibbitson zei: “Als grootste internationale luchthaven ter wereld, zijn we de spil voor veel reizen over de hele wereld. Om passagiers bij te staan hebben we vorig jaar onbegrensde gratis wifi gelanceerd op het vliegveld, maar ons echte doel was iets aan te bieden wat ze nog nooit eerder hadden ervaren. Met WOW-Fi krijgen passagiers een internetverbinding van meer dan 100mbps, wat hen de mogelijkheid biedt snel e-mails te versturen, foto’s en video’s te uploaden en social media te updaten voordat ze het vliegveld verkennen, of juist uitgebreid contact te houden met vrienden en familie over de hele wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dubai Airports
Zaigham Ali, +971-4-504-5721
Manager, Media Relations
Ali.Zaigham@dubaiairports.ae

Contacts

Dubai Airports
Zaigham Ali, +971-4-504-5721
Manager, Media Relations
Ali.Zaigham@dubaiairports.ae