Saudi Telecom Company (STC) werkt samen met OT (Oberthur Technologies) en Huawei aan nieuwe oplossingen met eSIM-technologie

Partnership between OT, STC, Huawei. (Photo: Business Wire)

Partnership between OT, STC, Huawei. (Photo: Business Wire)

COLOMBES, Frankrijk--()--Saudi Telecom Company (STC), de grootste ict-dienstverlener van het Midden-Oosten en Noord-Afrika, OT (Oberthur Technologies), een internationale leverancier van ingebouwde beveiligingstechnologie, en Huawei, een toonaangevende ict-systeemleverancier, zijn een samenwerking aangegaan voor de introductie van oplossingen voor abonnementsmanagement op afstand en nieuwe kansen rond eSIM-technologie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

STC kondigt in dat kader met trots de eerste proef in de regio aan met eSIM die gebruikmaakt van het volgens GSMA-standaarden werkende managementplatform van OT en de smartwatch van Huawei. De eSIM-technologie stelt gebruikers in staat eenvoudig en gemakkelijk profielen ‘over-the-air’ te bestellen, te installeren en te activeren, wat een einde maakt aan lange wachttijden in de rij in een winkel. Het levert nog een voordeel op: gebruikers van een smartwatch kunnen oproepen doen met hun horloge, zelfs als hun telefoon offline is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com

Contacts

Media:
Elan-Edelman
Chloé Tisseuil, Tél. : +33 1 86 21 50 54
chloe.tisseuil@elanedelman.com